Verbind je met de wijsheid van deze teacher
Leer het diepste van jezelf kennen
Bewandel het pad naar binnen
en ontdek dat er in werkelijkheid maar één bewustzijn is
Een onbeschrijflijk prachtige eenheid

Truffelceremonie

Ben je benieuwd naar de helende werking van de Holy Children? Wil jij Jezelf op het diepste niveau ontmoeten? Dan is een Truffelceremonie wellicht iets voor jou. Wat als Ego wegvalt? Wat als je je helemaal vrij kunt voelen, ontdaan van alle oude overtuigingen? Wat als je de sprong waagt en oude trauma's transformeert tot diepe nieuwe inzichten en kwaliteiten? Dan ontstaat er ruimte om het bestaan te doorzien. Dat is leven vanuit vrije wil. Je kunt individueel of in kleine groepen een Truffelceremonie plannen. Vanuit ervaring en kennis zorg ik voor een veilige ruimte waarin jij je helemaal kunt overgeven. Waarin jij helemaal jezelf mag zijn en jezelf mag (her)ontdekken. We werken met intentie en je krijgt therapeutische ondersteuning indien nodig. Onvoorwaardelijk sta ik voor je klaar, met open armen en een open hart. Voel je welkom!

 

Truffels hebben een ongelofelijk sterke, helende en therapeutische kracht. Ze doorsnijden lagen van bewustzijn en geven dikwijls diep spirituele inzichten. Inheemse volken noemen het 'magisch' of krachtig en het wordt naar het schijnt al ten minste 3000 jaar gebruikt in spirituele rituelen ten behoeve van heling en inzicht.

Een truffel is de knol van een paddo. In truffels zitten de werkzame stoffen Psilocybine en Psilocine. Die stoffen hebben een psychedelische werking. Je kunt hierdoor scherper waarnemen en letterlijk meer zien en voelen waardoor je diepere lagen van bewustzijn verkent. Truffels zijn mild voor je lichaam en legaal verkrijgbaar in Nederland. 

Een truffel heeft geen verslavende werking. Integendeel, er worden al jaren klinische studies gedaan naar de therapeutische effecten van de Psilocybine bij personen met verslaving, depressie en PTSS. De resultaten hiervan zijn zeer positief. Er zijn contra - indicaties voor gebruik van truffels.  We zorgen dan ook altijd voor een goede intake en voorbereiding. maar ook voor een goede integratie. Zo kun je in vertrouwen werken met deze prachtige spirit.

In mijn werk met de Holy Children voel ik mij verbonden met de ziel van Maria Sabina. Ze verscheen in een reis aan mij en heeft me gevraagd haar werk met deze krachtige spirit voort te zetten. Dat doe ik met heel mijn hart, zo puur en integer mogelijk. Ik verbind mezelf geregeld met de energie van de Truffel en de connectie met Maria Sabina en leer iedere reis weer bij. Hoe energie werkt, het quantumfield, het helen van trauma's, de onvoorwaardelijkheid, de inzichten. Het is werkelijk magisch om te mogen werken met deze teacher. Die ervaring geef ik graag aan jou door!

 

Maria Sabina leefde in Huatla de Jimenez, Mexico. Ze kwam uit een eenvoudige familie. Maria Sabina leefde in armoede en kwam al vroeg in haar leven per toeval in contact met de "Holy Children".  Ze kreeg visioenen en leerde de taal van de "Holy Children". Maria Sabina werd een belangrijke heler die wist hoe ze met hulp de Holy Children mensen kon genezen.  Maria Sabina kon niet lezen of schrijven en sprak geen Spaans. Ze sprak alleen Mazatec. De inheemse taal. Ze had de grote wens om de helende vermogens van de Holy Children door te geven.... Ik voel me verbonden met haar en voel het als mijn missie om haar boodschap te delen. In liefdevolle herdenking aan de ziel die nog aanwezig is

Eenheid ervaren is voelen hoe ontzettend welkom je bent.