Coaching en Therapie

We hebben allemaal (belemmerende) gedachtes en gevoelens maar hebben nooit geleerd hoe we daarmee om kunnen gaan. We laten ons meevoeren op die eindeloze stroom zonder dat we dat kunnen stoppen. We horen vaak een kritische stem, voelen ons niet fijn maar weten niet hoe we dat doorbreken. Het is ons ego bewustzijn dat ons zo gevangen houdt. We willen iets niet wat er wel is of we willen iets wel wat er niet is. In het boeddhisme wordt dit het wiel van Samsara genoemd. We zijn onbewust continue in gevecht met onszelf en onze omgeving en juist in dat verzet zit het lijden. Je bent als het ware verkrampt. Negatieve energie heeft zich jarenlang vastgezet in je lijf. Het verzet tegen deze gevoelens geeft energie aan de oude patronen waardoor het nog meer vast komt te zitten.

 

Ik leer je hier van een afstand naar te kijken. We maken gebruik van ons hoger bewustzijn. Leggen contact met het perspectief van onze ziel. Daar ligt de wijsheid verborgen, dat is een onuitputtelijke bron van liefde. Door uitleg over de werking van het ego en het leggen van het contact met het hogere bewustzijn veranderen we van perspectief en raak je niet meer verstrikt in je emoties en patronen. In de veilige holding van de coaching onderzoeken we jouw patronen en gevoelswereld. We maken er geen verhaal van maar doorzien wel de onderliggende aannames die hebben geleid tot negatieve gedachten over onszelf.

 

Door middel van krachtige oefeningen, meditaties en visualisaties doorvoelen we samen wat er speelt. We analyseren het niet maar geven het ruimte en aandacht. Daar zit de transformerende kracht.  Dat geeft nieuwe inzichten, energie en toegang tot jouw eigen unieke kwaliteiten. Alles gaat weer stromen en je gaat doorzien hoe je ego werkt, hoe je dat voor je kunt laten werken. Je keert terug naar de werkelijkheid van wat is. Ik help je graag op weg om jezelf te herontdekken en weer voluit te leven vanuit liefde en vertrouwen. 

 

Wat heb jij nodig om te 'zijn'? 

Een veilige omgeving is het halve werk. Daarom kun je kiezen uit verschillende opties:

 

Coaching bij mij thuis ;  Momenteel woon ik in Heerlen in een prachtige oude boerderij, gelegen aan het bos; Een fijne plek om te zijn en even helemaal terug te trekken. 

Coaching online; Jij lekker thuis in je eigen vertrouwde omgeving, sloffen aan, met een dekentje op de bank.

Coaching in de natuur; We kiezen samen een plek en gaan wandelen. De frequentie van de natuur zal ons proces ondersteunen.

Coaching on the road; We nemen de tijd en gaan met de camper, onderweg stoppen we ergens en maken er echt een mini retraite van. 

Coaching bij het kampvuur; We maken verbinding met het vuur en werken met de transformerende energie van vuur. Eventueel met overnachting 

Ceremonie met plantmedicijnen: We plannen een ceremonie waarin we met hulp van Planten of Plantmedicijnen de diepere lagen van onszelf onderzoeken, waarin we verbinding maken met ons hogere zelf, onze ziel. We transformeren oude patronen en helen oude trauma's.

Groepssessies: Kampvuur ceremonies en ceremonies met plantmedicijnen zijn ook te boeken voor meerdere personen

Everything changes once we identify with being the witness to the story

instead of the actor in it. 

- Ram Dass-