Over jou

Je hebt de moed om dit proces aan te gaan. Je wil (spiritueel) groeien en een volgende stap te zetten. Het spirituele pad is een way of life. Het vraagt een bepaald commitment om jezelf echt te leren kennen en echt te leren leven. Maar je bent al hier, op deze site. Dat is geen toeval. Je weet dat je een volgende stap mag zetten. Als je voluit 'ja' zegt tegen dit proces zul je worden gedragen. Zowel door mij als als door het universum. Als je gaat werken met je hogere zelf word je geleid en ga je zien dat er steeds een nieuwe steen voor je klaar ligt om op te stappen. Je ziet wellicht de horizon nog niet direct maar je 'weet' gewoon wat je volgende stap gaat zijn. Zo leer je je te laten meevoeren op de stroom van het leven!

Thema's

"Ik ben niet goed genoeg", "Ik kan het niet alleen", "Ik besta eigenlijk niet echt", "Ik heb uiteindelijk niets te vertellen over mijn leven of over mezelf", "Er is niemand die mij helpt of voor mij zorgt", "Het is niet veilig", "Ik hoor er niet bij", "Ik zit gevangen in dit leven"

 

Zomaar wat basisaannames die we kunnen meeslepen vanuit onze vroege jeugd. We hebben allemaal krassen op onze ziel. Ervaringen die aangrijpend waren en niet loslaten. Daarop bouwen we ons zelfvertrouwen dat door die basis soms wankelt. Dat kan leiden tot nare ervaringen en negatieve gedragspatronen. Denk hierbij aan verslavingen, burn-out, angsten, relatieproblematiek, problemen rondom intimiteit of seksualiteit en vastlopen op gebied van werk en sociale contacten. Herken je één of meer van bovenstaande thema's of heb je andere levensvragen, wil je een stap zetten in je spirituele ontwikkeling? Neem dan gerust contact op zodat we samen kunnen onderzoeken of ik een passende coach voor je kan zijn. 

 

*Alleen als het contact goed en veilig voelt voor jou gaan we het verdere proces aan. 

 

 

All that we are is result of what we have thought. The mind is everything.

What we think we become.

- Gautama Boeddha-