Tarieven - Investering:

Alle trajecten, individuele sessies en ceremonies zijn maatwerk. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend & gratis, je zit nergens aan vast. We onderzoeken dan samen je vraag en stellen een passende vergoeding vast naar draagkracht, daar komen we wel uit. Het is belangrijk dat de investering goed voelt voor allebei. Ben je niet tevreden over een sessie? Vertel me erover, ik kan ervan leren. Je krijgt dan je investering terug. 

 

Bel, app of mail gerust voor meer informatie.

Als de vraag gaat over relaties, seksualiteit of intimiteit kun je natuurlijk ook een sessie met je partner samen plannen.

 

Your heart knows the way.

Run in that direction.

-Rumi-

Review:

"Ik ben dankbaar voor de coaching die ik van Ingrid heb mogen ontvangen. Twee keer ben ik bij haar geweest en heeft ze me gastvrij ontvangen. Een keer voor een coachingsweekend, de andere keer voor een 1 op 1 truffelceremonie. Ingrid is een wijze warme vrouw die je met of zonder het plaatmedicijn laat afdalen naar je diepste binnen, je diepste weten. Met alle stukken die je daarbij tegenkomt en hebt aan te kijken. Ze heeft veel kennis van non-duale coaching, meditatie en ervaring met de werking van het plantmedicijn. Ze spiegelt, reflecteert, stelt de juiste vragen, is dichtbij en op afstand afhankelijk van de situatie. Ze geeft zoveel vertrouwen dat ik me kon openen en in overgave kon gaan. Ze beweegt mee met alles wat de situatie vraagt, alles mag er zijn, niets moet. Een aanrader deze warme, inspirerende en wijze vrouw".

~ Brenda ~