Over mij

 

Voel je welkom hier op deze site. Mijn naam is Ingrid.  Veel van de thema's die ik aanraak in gesprekken heb ik zelf ook ervaren. Life events, ze brengen wijsheid en groei mits je eenmaal doorhebt hoe het werkt. Ik heb mijn leven lang hoge eisen aan mezelf gesteld en hard gewerkt aan 'mijn carrière'.  Ik werkte 20 jaar lang als leidinggevende en coach in de Jeugdhulpverlening, met dak- en thuislozen in de GGZ en in een Forensisch Psychiatrische kliniek. Hierbij liep ik steeds tegen grenzen aan. Ik kon onvoldoende werken met mijn hart door de steeds meer geprotocolleerde zorg. Ik heb vaak op de barricade gestaan om te vechten voor meer menselijke zorg, voor een verbinding vanuit het hart in plaats van regels die voorop staan. Dat heeft mij veel energie gekost. Ik voelde me gevangen in het systeem en ondanks al mijn pogingen en hard werken was ik niet echt gelukkig. Het leek wel alsof ik niet goed kon aarden. Nooit rust vond. Alsof ik gevangen was in 'moeten'. Diep van binnen wist ik, er moet meer zijn in het leven.

 

Stap voor stap vond ik de weg naar een ruimer perspectief op het leven. Meer Bewust-zijn! Dat gaf eindelijk rust! Thuiskomen bij mezelf. Maar ook echt contact met mijn intuïtie en diepere weten. Om daar naar te handelen heb ik diep ingrijpende keuzes gemaakt. Ik heb in korte tijd mijn huis verkocht, mijn baan opgezegd en in liefdevolle verbinding mijn relatie beëindigd. Het zorgvuldig opgebouwde huisje boompje beestje paste niet, opnieuw niet. Mijn ego wilde dit wel allemaal maar mijn ziel had kennelijk een ander plan. Ik had vrijheid nodig om mijn zielsplan te kunnen leven. Er moest meer zijn dan enkel werken voor de hypotheek.

 

Ik voel al jaren, "ik ben een lichtwerker". Maar wat zegt dat? ik kon er lange tijd niet veel mee. Nu weet ik het. Alles valt op zijn plek, ik ben er om, juist in deze tijd, anderen te helpen bewust te worden, te ontwaken en bij te dragen aan de collectieve shift die er momenteel plaats vindt. De beweging van een 3D naar een 5D bewustzijn. 

 

Een sprong in het diepe dus. In vertrouwen en overgave. Juist die overgave zorgt ervoor dat het universum een handje helpt, en dat het stroomt. Ik voel me stevig en ontvang je met open armen. Er is niets dat niet besproken kan worden. Niets dat er niet mag zijn, een ruimte zonder oordeel. In die veilige holding space mag jij helemaal jezelf zijn en ondersteun ik je in jouw proces. Ik zie mezelf als een anker waar je op terug mag vallen tot je stevig staat. 

 

 

Mijn missie is het om jou te helpen te zien wie je werkelijk bent en je ware potentieel te ontdekken. De stap maken van overleven naar moeiteloos leven. 

 

 

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten! 

 

 

Liefs Ingrid 

 

 

Vuurvrouw

Ik word vaak vuurvrouw genoemd. Dat voelt kloppend, ook al is het dan een label en dus ook tijdelijk.... In verbinding met de natuur, kampvuur aan, slapen onder de sterren, dan ben ik op mijn best. Vuur staat voor passie, het is warm. Vuur gaat over groei, verlangen en idealisme. Vuur transformeert en het geeft energie. Vuur is het element van de wil, de levenskracht, daadkracht en actie. Deze kwaliteiten hebben mij lange tijd, in moeilijke periodes, helpen overleven. Dat overleven is nu niet meer nodig. Nu zet ik mijn vuur in en geef ik daarmee energie aan iedereen die ervoor open staat dit te ontvangen.

 

 

Step into the fire of self-discovery. This fire will not burn you. It wil only burn what you are not.

-Mooji-

Achtergrond

1999: HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening

2008: Voortgezette Opleiding Management in de zorg; Leiden

2010: Avatar Master; ontwikkelen van zelfbewustzijn en leven vanuit vrije wil.

2012: Master in Management & Innovation (MMI); Amsterdam

2019: Mindfulness training  I AM. Het instituut voor aandacht & Mindfulness 

2019: Dzogchen meditatie retraite Jan Geurtz

2020: Cursus Spirituele relaties Jan Geurtz

2021: Non-Duale Coach & Therapie Opleiding; Art of Life o.l.v. Alexander Zöllner  

2021: Begeleiden van Truffelceremonies bij het Wonder van Bestaan

2022: Jaartraining Jan Geurtz

2022: Spiritueel leven; Bridgeman Lichtwerkers Academie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P.S. Ik heb deze website zelf gemaakt. Heb je ook plannen om een eigen onderneming te starten en wat focus, tekst of een website nodig? Ik help je graag op weg om jezelf te laten zien aan de wereld!  Stuur me vrijblijvend een berichtje! 


Liefde is het antwoord!